Ateria ateriasta – tee hyvää kokkaamalla!

Hope Ry ja Arla tekevät yhteistyötä ja haastavat juuri sinut mukaan kokkaamaan, ja lahjoittamaan samalla ruokatarvikepakkauksen apua tarvitsevalle perheelle.

300 unohdetun reseptin joukosta jokainen kotikokki pääsee valitsemaan suosikkinsa ja valmistamaan siitä itselleen herkkuja makeaan tai suolaiseen nälkään. Tavoitteena on saada kaikki 300 reseptiä ruokapöytiin ympäri Suomen ja lahjoitettua 300 ateriaa niitä eniten tarvitsevalle.

Hope Ry on vuonna 2009 syntynyt järjestö, joka auttaa konkreettisesti lapsia ja lapsiperheitä selviämään arkisista haasteista ja elämän ikävistä yllätyksistä. Hope on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, jolla on toimintaa 20 paikallistoimijan kanssa ympäri Suomea. Järjestön tavoitteena on lisätä yhteistä välittämisen kulttuuria ja madaltaa kynnystä pyytää apua, mutta myös antaa sitä.

Keinoja hyvän tekemiseen on monia: Hope ottaa vastaan siistejä ja puhtaita lastenvaatteita, -tavaroita ja -leluja, jotka toimitetaan vähävaraisille ja äkillisiä kriisejä kohdanneille lapsiperheille, sekä huostaanotetuille lapsille. Jokaisen on myös mahdollista antaa hetki omaa aikaa ja lähteä mukaan vapaaehtoistoimintaan paikallisiin tiimeihin. Tehtäviä on laidasta laitaan, pienelläkin avulla on suuri merkitys!

Toimi siis näin:

  • Valitse reseptisi täältä
  • Valmista ateria ja nappaa siitä kuva
  • Julkaise kuva Instagramissa tunnisteella #kokkaamattomat
  • Kokatusta reseptistä lahjoitamme ruokatarvikepakkauksen yhdelle perheelle, ateria ateriasta