Uusi ravintolamme on ruokatalon käyntikortti

Lokakuun lopussa uudistuneena avattu henkilöstöravintolamme on saanut erittäin myönteisen vastaanoton. ”On ollut iloinen yllätys, miten paljon hyvää palautetta ravintolasta on tullut”, sanoo henkilöstöjohtaja Maija Tantere.

Ravintola kerää kiitosta etenkin maukkaasta ruoasta, ruokien kauniista esille laitosta sekä runsaasta salaatti- ja leipävalikoimasta. Arlan omat tuotteet pääsevät ravintolan tarjonnassa monipuolisesti esille. Esimerkiksi herkullisia Castello-juustojamme on päivittäin tarjolla. Tuotteitamme hyödynnetään myös lounasruoissa, jolloin reseptin saa usein napata mukaan kotonakin kokeiltavaksi.

”Uudistunut ravintolamme on nyt todellinen ruokatalon käyntikortti, jonne on ilo tuoda syömään myös Arlassa käyvät vieraat. Konseptia on kehitetty yhteistyössä ravintoloitsijana toimivan Eurestin kanssa”, Maija kertoo.

Syödään yhdessä!

Työpaikkalounas on sosiaalinen tapahtuma, jonne lähdetään paitsi syömään, myös ihmisiä tapaamaan. Ruokatauko virkistää, kun sen saa jakaa yhdessä muiden kanssa. Maija mainitsee, että henkilöstöravintolaan voi tulla syömään myös omia eväitä. 

”Ruokatauon on tarkoitus yhdistää ihmisiä. Eväitä ei kannata jäädä syömään yksin omalle työpisteelle, vaan ne voi ottaa mukaan ja tulla ravintolaan ruokailemaan yhdessä muiden kanssa.”

Henkilöstöravintolassamme voi syödä lounaan lisäksi myös aamiaista. Mahdollisuutta hyödyntävät varsinkin he, joiden työpäivä alkaa jo varhain aamulla. Maija kertoo, että suunnitteilla on ruokatarjoilua myös ilta- ja yövuoroon tuleville työntekijöille.

”Tähän yritetään löytää toimiva ratkaisu mahdollisimman pian, jotta palvelu olisi käytettävissä heti vuoden alusta.”

Yhteisöllinen työtila

Maija muistuttaa, että ravintolan viihtyisät tilat on tarkoitettu hyödynnettäväksi muutenkin kuin ruoka-aikaan. Ne palvelevat myös yhteisöllisenä työtilana. Pöytiin voi tulla esimerkiksi pitämään palaverin tai työskentelemään oman läppärin kanssa. 

”Sekä ravintolamme että sisääntuloaulamme viihtyisät tilat ovat hyviä vaihtoehtoja kokouksiin ja tapaamisiin perinteisten kokoushuoneiden sijaan”, Maija vinkkaa.

Uudistuneen ravintolamme virallisia avajaisia vietettiin tammikuun alussa. Samalla paljastettiin ravintolan uusi nimi: Inspirations.