Raejuustoreseptit

Raejuusto on näppärä välipala, mutta myös loistava kumppani ruoanlaitossa. Raejuusto sisältää paljon proteiinia ja sopii erityisesti urheilijoille tai kevyttä ruokavaliota noudattaville.

Perinteisesti raejuustoa käytetään muun muassa salaateissa, uuniperunoiden täytteenä sekä tomaatti- ja sosekeittojen loppusilauksena. Tuttujen reseptien lisäksi, raejuusto taipuu monipuolisesti niin suolaisiin kuin makeisiin herkkuihin. Raejuustossa onkin valtavasti mahdollisuuksia ja sitä voi lisätä melkein mihin tahansa ruokaan! Miltä kuulostaisi esimerkiksi raejuustolla mehevöitetyt tonnikalafajitakset, mustikkaletut tai suloiset juustokakkuset? Raejuustolla saat myös loihdittua herkullisen sydänystävällisen lasagnen.

Herkuttele raejuustolla

Kokeile rohkeasti uusia ja herkullisia raejuustoyhdistelmiä! Alla olevista resepteistä löydät meidän mielestämme parhaita kokonaisuuksia. Raejuustoresepteihimme on käytetty Arla raejuustojen lisäksi Arla Keson cottage cheese –tyylistä pienirakeisempaa raejuustoa.

Huom. Nyt voit voittaa myös matkan alpeille Arla raejuuston kanssa!

Ostamalla kampanjamerkittyä Arla raejuustoamme 01.03 - 30.04.2016, voit osallistua keväisen alppimatkan, iPhone 6 -puhelimen tai GoPro Hero 4 -kameran arvontaan! Mukana myös monia muita upeita palkintoja. Kyseessä on kevään hauskin kilpailu, joka sopii loistavasti kaikille raejuustonystäville. Klikkaa kilpailuun.

 

Aiheeseen liittyvät reseptit