Sahramikakku

Sahramikakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Tämä mehevä sahramikakku saa koko keittiön tuoksumaan sahramilta! Tarjoile kakku tuhdin jouluaterian päätteeksi.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • ½ dl manteleita
  • 3 kananmunaa
  • ½ dl sokeria
  • suolaa
  • 1 pkt sahramia (0,5 g)
  • ½ dl vehnäjauhoja
  • 500 g Arla Keso maustamatonta raejuustoa
  • 2 dl Arla kevytmaitoa Kevytmaito
  • 2 dl karhunvatukoita
  • 2½ dl Arla kuohukermaa

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 175-asteiseksi. Hienonna mantelit. Vatkaa munat ja sokeri keskenään. Sekoita joukkoon suola, sahrami, jauhot, raejuusto, mantelit ja maito. Kaada taikina voideltuun irtopohjavuokaan. Paista kakkua uunin keskiosassa noin 50 minuuttia. Tarjoile karhunvatukoiden ja kermavaahdon kera.

Lisää herkullisia ideoita