Aamiaisletut

Aamiaisletut

15 minuuttia
Aamiaisletut sopivat terveelliseksi ja proteiinipitoiseksi aamupalaksi tai välipalaksi. Paista aamiaisletut jo tänään aamupalaksi!

Tee näin:

Aamiaisletut
  • Aloista valmistamaan aamiaisletut tekemällä ensin lettutaikina.
  • Muussaa banaanit haarukalla tai perunanuijalla tasaiseksi, mahdollisimman sileäksi soseeksi. Sekoita muussattujen banaanien joukkoon kananmunat sekä raejuusto. Sekoita taikina mahdollisimman tasaiseksi.
  • Mausta tässä kohtaa taikina ripauksella kanelia, mikäli pidät sen mausta. Voit maustaa aamiaisletut myös esimerkiksi kardemummalla, jolloin aamiaisletut saavat pullataikinan makua muistuttavan vivahteen.
  • Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Paista sitten aamiaisletut voissa pannulla. Voit käyttää joko lettupannua, johon on valmiiksi muotoiltu pienille pannukakuille sopivat kolot. Jos käytät tavallista, suurta paistinpannua, saat jopa kolme lettua paistettua kerralla.
  • Tarjoile valmiit aamiaisletut mustikoiden sekä raejuuston kanssa.
Valmis!

Ainekset

Aamiaisletut
Kananmunia
4
Banaania
2
125 g
3 rkl
Halutessasi hieman kanelia
Mustikkaa
2½ dl
125 g
Lisää herkullisia ideoita
Amerikkalaiset pannukakut
30 minuuttia
Amerikkalaiset pannukakut
(27)