Puuroletut

Puuroletut

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Puuroletut on helppo herkku, joka syntyy käden käänteessä. Lettuihin voi käyttää vaikka aamiaiselta ylijääneen puuron.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 2 kananmunaa
  • 1 tl sokeria
  • 2 tl perunajauhoja
  • 4 dl kylmää riisi- tai kaurapuuroa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 tl sitruunan kuorta raastettuna
  • 25 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi

Tarjoiluun

  • 150 g mustikoita ja
  • vaahterasiirappia

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita kananmunat, sokeri ja perunajauho. Sekoita munaseos, vaniljasokeri ja sitruunankuoriraaste puuron joukkoon. Laita lettutaikina kelmulla peitettynä jääkaappiin noin puoleksi tunniksi. Paista letut voissa pannulla noin 1,5 minuuttia per puoli. Tarjoa ohukaiset mustikoiden ja vaahterasiirapin kera.

Vinkki

Kokeile myös perinteisiä räiskäleitä lettutaikinasta!

Lisää herkullisia ideoita