Puuroletut

Puuroletut

Puuroletut on helppo herkku, joka syntyy käden käänteessä. Lettuihin voi käyttää vaikka aamiaiselta ylijääneen puuron.

Tee näin:

  • Sekoita kananmunat, sokeri ja perunajauho. Sekoita munaseos, vaniljasokeri ja sitruunankuoriraaste puuron joukkoon. Laita lettutaikina kelmulla peitettynä jääkaappiin noin puoleksi tunniksi. Paista letut voissa pannulla noin 1,5 minuuttia per puoli. Tarjoa ohukaiset mustikoiden ja vaahterasiirapin kera.
Valmis!
Vinkki

Kokeile myös perinteisiä räiskäleitä lettutaikinasta!

Ainekset

Kananmunia
2
Sokeria
1 tl
Perunajauhoja
2 tl
Kylmää riisi- tai kaurapuuro
4 dl
Vaniljasokeria
1 tl
Sitruunan kuorta raastettuna
1 tl
25 g
Tarjoiluun
Mustikoita ja
150 g
Vaahterasiirappia
Lisää herkullisia ideoita