
Kaurapuuropannukakut
Älä heitä aamupalalta jäänyttä kaurapuuroa pois, vaan loihdi siitä seuraavana aamuna terveelliset kaurapuuropannukakut! Tarjoile marjojen tai hillon kera.
Ainekset
Annokset
- 2 dl kaurajauhoja
- 2½ dl (täysjyvä) vehnäjauhoja
- 2 rkl sokeria
- 2 tl leivinjauhetta
- vajaa 1 tl suolaa
-
3 rkl Arla Meijerivoita sulatettuna
-
5 dl Arla Vanhanajan luomutäysmaitoa
- 2½ dl kylmää kaurapuuroa
- 1 rkl hunajaa
- 2 kananmunaa
Tee näin:
Tee näin:
Sekoita kuivat aineet keskenään. Toisessa kulhossa vatkaa pallovispilällä sekaisin voisula, maito, kaurapuuro, hunaja ja munat. Kääntele kostea seos kevyesti kuivien joukkoon ja sekoita sekaisin, varo vaivaamasta taikinaan sitkoa. Kuumenna lettupannu ja paista voissa taikinasta molemmin puolin kauniin kullanruskeita pannukakkusia. Tarjoile heti vaahterasiirapin ja hillon kera
Vinkki
Tämän reseptin on meille suunnitellut Hannan Soppa –blogin Hanna (http://hannansoppa.com/
Vinkki
Tämän reseptin on meille suunnitellut Hannan Soppa –blogin Hanna (http://hannansoppa.com/