Kaurapuuropannukakut

Kaurapuuropannukakut

Älä heitä aamupalalta jäänyttä kaurapuuroa pois, vaan loihdi siitä seuraavana aamuna terveelliset kaurapuuropannukakut! Tarjoile marjojen tai hillon kera.
https://www.arla.fi/reseptit/kaurapuuropannukakut/

Tee näin:

  • Sekoita kuivat aineet keskenään.
  • Toisessa kulhossa vatkaa pallovispilällä sekaisin voisula, maito, kaurapuuro, hunaja ja munat.
  • Kääntele kostea seos kevyesti kuivien joukkoon ja sekoita sekaisin, varo vaivaamasta taikinaan sitkoa.
  • Kuumenna lettupannu ja paista voissa taikinasta molemmin puolin kauniin kullanruskeita pannukakkusia.
  • Tarjoile heti vaahterasiirapin ja hillon kera.
Valmis!
Vinkki

Tämän reseptin on meille suunnitellut Hannan Soppa –blogin Hanna (http://hannansoppa.com/

Ainekset

Kaurajauhoa
2 dl
(täysjyvä) vehnäjauhoa
2½ dl
Sokeria
2 rkl
Leivinjauhetta
2 tl
Suolaa
vajaa 1 tl
3 rkl
Arla® Vanhanajan luomutäysmaitoa
5 dl
Kylmää kaurapuuroa
2½ dl
Hunajaa
1 rkl
Kananmunia
2
Lisää herkullisia ideoita
Amerikkalaiset pannukakut
30 minuuttia
Amerikkalaiset pannukakut
(28)
Pannukakku
60+ min
Pannukakku
(40)
Lettutaikina
30 minuuttia
Lettutaikina
(278)