Terveellisempi lasagne

Terveellisempi lasagne

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(13)

Terveellisempi lasagne on yhtä hyvää kuin tavallinenkin! Mukana maustettua raejuustoa, täysjyväpastaa ja oliiveita.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 400 g jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 2 kasvisliemikuutiota
  • 1 ripaus mustapippuria
  • 500 g Arla Keso raejuustoa
  • 1 dl mustia kivettömiä oliiveja
  • 6 kokojyvälasagnelevyä
  • 2 dl Arla Kadett 17 % juustoa

Tee näin:

Tee näin:

Lämmitä uuni 225 asteeseen. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Ruskista jauheliha ja sipuli voissa pannulla. Sekoita tomaattimurska, tomaattipyree, murennetut liemikuutiot ja mustapippuri. Anna kastikkeen kiehua. Sekoita joukkoon raejuusto ja oliivit. Lisää vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoa. Paista uunin keskiosassa noin 30 minuuttia. Tarjoiluehdotus: Tarjoile salaatin kera.

Lisää herkullisia ideoita