Punajuurisosekeittoa ja raejuustoa

Punajuurisosekeittoa ja raejuustoa

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Samettinen punajuurisosekeitto saa mukavasti raikkautta raejuustosta.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 7½ dl vettä
  • 5 tuoretta punajuurta, n. 750 g
  • 2 uutta punasipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl vaaleaa balsamietikkaa
  • 1 kasvisliemikuutio tai kanaliemikuutio
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 rkl yrttisekoitusta, esim. Herbes de Provence
  • 2 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta

Tarjoiluun

  • 250 g Arla Keso maustamatonta raejuustoa
  • 2 rkl ruohosipulia hienonnettuna

Tee näin:

Tee näin:

Kuori ja paloittele punajuuret, sipulit ja valkosipulit. Pane ne kattilaan ja kaada vesi päälle. Lisää vaalea balsamietikka. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää liemikuutio ja hunaja. Keitä hiljalleen kypsäksi. Soseuta keitto. Lisää ruokakerma. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla. Sekoita raejuustoon ruohosipuli ja tarjoa seos keiton kanssa.

Lisää herkullisia ideoita