Skagen raejuustolla

Skagen raejuustolla

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Toast skagen on perinteinen ruotsalainen alkuruoka. Tässä reseptissä skagenissa käytetään raejuustoa ja vähemmän majoneesia. Tarjoile leipäpalojen päällä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

  • 300 g kuorellisia katkarapuja
  • 150 g Arla raejuustoa
  • 1½ rkl kevyttä majoneesia
  • 1 rkl hienonnettua punasipulia
  • 1 rkl hienonnettua tilliä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • suolaa
  • pippuria

Lisää herkullisia ideoita

Tee näin:

Tee näin:

Kuori katkaravut ja pilko reiluiksi palasiksi. Sekoita raejuusto, majoneesi ja tilli keskenään. Lisää katkaravut ja mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla. Asettele lkatkarapu-raejuustomajoneesi leipäpalojen päälle ja koristele muutamalla tillin oksalla.

Katso myös nämä