Skagen raejuustolla

Skagen raejuustolla

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Toast skagen on perinteinen ruotsalainen alkuruoka. Tässä reseptissä skagenissa käytetään raejuustoa ja vähemmän majoneesia. Tarjoile leipäpalojen päällä!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 300 g kuorellisia katkarapuja
  • 150 g Arla raejuustoa
  • 1½ rkl kevyttä majoneesia
  • 1 rkl hienonnettua punasipulia
  • 1 rkl hienonnettua tilliä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • suolaa
  • pippuria

Tee näin:

Tee näin:

Kuori katkaravut ja pilko reiluiksi palasiksi. Sekoita raejuusto, majoneesi ja tilli keskenään. Lisää katkaravut ja mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla. Asettele lkatkarapu-raejuustomajoneesi leipäpalojen päälle ja koristele muutamalla tillin oksalla.