Pinaatti-raejuustopiirakka

Pinaatti-raejuustopiirakka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Suolaiset piirakat sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tässä reseptissä piirakan täytteenä on pinaattia ja Keso-raejuustoa.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 4 annosta

Taikina

Täyte

  • ½ dl Arla Luonto+ maustamatonta jogurttia
  • 200 g Arla Keso raejuustoa
  • 3 kananmunaa
  • 500 g sulatettua, hienonnettua pakastepinaattia
  • 2½ rkl sitruunamehua
  • ¾ tl suolaa
  • vastajauhettua pippuria
  • 25 g Arla Emmental Sinileimaa raastettuna
  • 600 g karkeaksi raastettuja porkkanoita
  • 1 rkl vastapuristettua sitruunamehua

Tee näin:

Tee näin:

Taikina: Sekoita graham- ja vehnäjauhot ja nypi voi sekaan. Kokoa taikina vedellä. Laita taikina kylmään vähintään 1 tunniksi. Ota taikina pois hyvissä ajoin ennen kuin se on tarkoitus kaulia. Vuoraa piirakkavuoka (22 cm) taikinalla ja laita se kylmään ½ tunniksi. Voitele pohja kananmunalla ja esipaista pohjaa noin 10 minuuttia 225 °C:ssa uunin keskiosassa. Täyte: Sekoita jogurtti, kananmunat ja raejuusto yhteen. Purista kosteus pois pinaatista ja sekoita pinaatti, sitruuna, suola ja pippuri seokseen. Levitä täyte piirakkapohjalle, ripottele juustoa päälle ja paista piirakkaa noin ½ tuntia 175 °C:ssa uunin keskiosassa. Tarjoile piirakka porkkanasalaatin kanssa.

Lisää herkullisia ideoita