Banaaniletut

Banaaniletut

Arvioi

(26)

Banaaniletut valmistuvat helposti ja nopeasti vain muutamasta raaka-aineesta, ilman jauhoja! Tämä resepti sopii gluteenittomaan ruokavalioon. Parhaimmat banaaniletut saat aikaan, kun käytät melko kypsiä banaaneita – kuoressa saa olla reilusti tummia laikkuja, jolloin banaanit ovat pehmeitä, makeita ja helppo soseuttaa. Banaanin soseutus onnistuu näppärästi lautasella haarukan avulla. Raejuusto ja kananmunat tuovat lettuihin proteiinia ja täyttävyyttä. Valmista banaanilettuja aamupalalle tai brunssille – ota uusi päivä vastaan täydellä vatsalla!

Ainekset

Annokset

Ainekset

Tee näin:

Tee näin:

Teen näin

Soseuta banaanit. Lisää kananmunat ja Keso-raejuusto. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Paista taikinasta pieniä lettuja paistinpannulla tai lettupannulla. Tarjoile letut lempilisukkeidesi kanssa.

Vinkki

Banaanilettujen kanssa maistuvat tuoreet marjat ja hedelmät. Kokeile kastikkeeksi juoksevaa hunajaa tai agavesiirappia.

Vinkki

Kokeile myös perinteisiä lettuja, testaa hyvä ja helppo lettutaikina.