Raejuustot

maistuvat koko perheelle

Kevyet ja paljon proteiinia sisältävät raejuustot ovat etenkin urheilijoiden ja kevyttä ruokavaliota noudattavien suosiossa.

Pieni 200 gramman raejuustopakkaus kulkee kätevästi mukana töihin, kouluun tai harrastuksiin. Halutessaan raejuustoon voi myös lisätä mysliä, pähkinöitä tai vaikka ananasta, jolloin siitä tulee täysipainoinen välipala. Raejuusto toimii lisäksi mainiosti monien ruokien lisukkeena ja on hyvä proteiinipitoinen lisä esimerkiksi keitoissa ja salaateissa. Voit käyttää raejuustoa monipuolisesti myös ruoanlaittoon – katso herkulliset raejuustoreseptimme!

Voita matka alpeille Arla Raejuuston kanssa!

Ostamalla kampanjamerkittyä raejuustoamme 01.03 - 30.04.2016, voit osallistua keväisen alppimatkan, iPhone 6 -puhelimen tai GoPro Hero 4 -kameran arvontaan! Mukana myös monia muita upeita palkintoja. Kyseessä on kevään hauskin kilpailu, joka sopii loistavasti kaikille raejuustonystäville. Klikkaa kilpailuun.

 Arlan raejuustoista löytää jokainen suosikkinsa

Tutustu kattavaan raejuustovalikoimaamme! Raejuustomme ilahduttavat monipuolisesti raejuustonystäviä, sillä meiltä löydät perinteisen raejuuston lisäksi vähälaktoosisen, laktoosittoman sekä luomuraejuuston. Arlan raejuustojen lisäksi valikoimaamme kuuluvat Arla Keso cottage cheese -tyyliset pienirakeisemmat raejuustot.

Raejuuston ravintosisällön ja ainesosat näet klikkaamalla haluamaasi tuotetta.