Juustot

tuovat makua leivälle ja kokkailuihin

Juusto on monipuolista, terveellistä ravintoa – ja tarjoaa huikeita makuelämyksiä. Juusto sisältää maidon ravintoaineita moninkertaisesti ja se on erittäin hyvä proteiinin, kalsiumin, hivenaineiden ja vitamiinien lähde.

 

Juustoja leivälle, salaatteihin ja ruoanlaittoon

Valikoimastamme löytyy useita erilaisia juustoja, jotka sopivat niin leivän päälle, salaatteihin kuin ruoanlaittoon. Onko oma suosikkisi Arla Emmental, Arla Kadett vai kenties Arla Natura -kermajuusto? Arlan juustot tuovat leivällesi ja keittiösi kokkailuihin luonnollisen hyvää makua. Kokeile vaikka mihin kaikkeen Apetina välimerelliset juustot taipuvat! Arla Perhejuustoista Tolkuton, Hillitön ja Loputon löydät perheellesi juustoja isompaankin tarpeeseen. Juustoja voivat usein nauttia myös laktoosi-intolerantikot, sillä kypsytetyt juustot ja monet pehmeät juustot ovat laktoosittomia.

Tutustu koko juustovalikoimaamme! Löydät eri juustojen tarkat tuotetiedot sekä ravintosisällöt klikkaamalla tuotteita. Käy myös katsomassa Apetina-juustotCastello-juustot ja Arla Tuorejuustot

JUUSTOT TUOVAT MAKUA LEIVÄLLE JA KOKKAILUIHIN