Juustot

tuovat makua leivälle ja kokkailuun

Juusto on monipuolista, terveellistä ravintoa – ja tarjoaa huikeita makuelämyksiä. Juusto sisältää maidon ravintoaineita moninkertaisesti ja se on erittäin hyvä proteiinin, kalsiumin, hivenaineiden ja vitamiinien lähde.

 

Juustoja leivälle, salaatteihin ja ruoanlaittoon

Valikoimastamme löytyy useita erilaisia juustoja, jotka sopivat niin leivän päälle, salaatteihin kuin ruoanlaittoon. Arlan juustot tuovat leivällesi ja keittiösi kokkailuihin luonnollisen hyvää makua. Kokeile vaikka mihin kaikkeen Apetina välimerelliset juustot taipuvat! Juustoja voivat usein nauttia myös laktoosi-intolerantikot, sillä kypsytetyt juustot ja monet pehmeät juustot ovat laktoosittomia.

Onko oma suosikkisi leivän päälle Arla Kadett vai kenties Arla Natura -kermajuusto? Arla Perhejuusto -sarjasta - Tolkuton, Hillitön ja Loputon sekä Eeppinen - löydät perheellesi juustoja isompaankin tarpeeseen. Enemmän makua arkeen tuovat Castello kypsytetyt juustot Gouda, Monastery, Cheddar ja Maasdam - juusto ja leipä, täydelliset yhdessä! Katso lisää Castellon omilta sivuilta.

Tutustu koko juustovalikoimaamme! Löydät eri juustojen tarkat tuotetiedot sekä ravintosisällöt klikkaamalla tuotteita. Käy myös katsomassa Apetina-juustotCastello-juustot ja Castello Tuorejuustot

JUUSTOT TUOVAT MAKUA LEIVÄLLE JA KOKKAILUIHIN