Juustot

tuovat makua leivälle ja kokkailuun

Juusto on monipuolista, terveellistä ravintoa – ja tarjoaa huikeita makuelämyksiä. Juusto sisältää maidon ravintoaineita moninkertaisesti ja se on erittäin hyvä proteiinin, kalsiumin, hivenaineiden ja vitamiinien lähde.

 

Juustoja leivälle, salaatteihin ja ruoanlaittoon

Valikoimastamme löytyy useita erilaisia juustoja, jotka sopivat niin leivän päälle, salaatteihin kuin ruoanlaittoon. Arlan juustot tuovat leivällesi ja keittiösi kokkailuihin luonnollisen hyvää makua. Kokeile vaikka mihin kaikkeen Apetina välimerelliset juustot taipuvat! Juustoja voivat usein nauttia myös laktoosi-intolerantikot, sillä kypsytetyt juustot ja monet pehmeät juustot ovat laktoosittomia.

Ihan tolkuton valikoima toinen toistaan hillittömämpiä juustoja löydät Arla Tolkuttomat juustot -sarjasta. Enemmän makua arkeen tuovat Castello kypsytetyt juustot Gouda ja Cheddar - juusto ja leipä, täydelliset yhdessä! Katso lisää Castellon omilta sivuilta.

 

Kotimaisia luomujuustoja Porlammilta

Valikoimistamme löydät myös kotimaiset juustot Porlammin meijeristä. Arla Luomu Yhden tilan Emmental Sinileima ja Arla Luomu Emmental raaste, ovat molemmat valmistettu suomalaisesta luomumaidosta ja kypsytetty vähintään 3 kuukautta. 

Tutustu koko juustovalikoimaamme! Löydät eri juustojen tarkat tuotetiedot sekä ravintosisällöt klikkaamalla tuotteita. Käy myös katsomassa Apetina-juustotCastello-juustot ja Castello Tuorejuustot

JUUSTOT TUOVAT MAKUA LEIVÄLLE JA KOKKAILUIHIN