Castello

Veitset ja höylät esiin, sillä makuelämykset odottavat! Castello-juustot sopivat täydellisesti illanistujaisiin, jälkiruoaksi ja kaikenlaisiin tilanteisiin, jolloin kaipaat täyteläisiä herkuttelujuustoja.

 

Castello homejuustot ovat juustotarjottimen aatelia

Castello-homejuustomme ovat kuin luotuja herkutteluun. Castello-merkki tarkoittaa erittäin laadukasta erikoisjuustoa, joka on valmistettu perinteisellä ammattitaidolla. Castello-juustoperheeseen kuuluu esimerkiksi Marquis-punavalkohomejuusto, Blue-sinihomejuusto, White-valkohomejuusto, Castello Burger -juustoja ja tuorejuustoja. Ota siis juustoveitsi käteen, kokoa unelmiesi juustotarjotin ja nautiskele! 

 

Castello kypsytetyt juustot astetta parempaan arkeen

Castello-juustoista löytyy myös astetta herkullisemmat höylättävät ns. keltaiset juustot. Pitkään kypsytetyt Castello Artfully Authentic Cheddar (3kk) ja Castello Masterfully Matured Gouda (5kk) antavat makua niin voileivälle kuin myös juustolautaselle. 

Castello kypsytetyistä juustoista löytyy myös ruotsalainen klassikkojuusto Castello Präst, joka on 9kk kypsytetty todella täyteläistä makua omaava juusto. Kokeile ja nauti!