Castello

Veitset ja höylät esiin, makuelämykset odottavat! Castello-juustot sopivat täydellisesti illanistujaisiin, jälkiruoaksi ja kaikenlaisiin tilanteisiin, jolloin kaipaat täyteläisiä herkuttelujuustoja.

 

Castello homejuustot ovat juustotarjottimen aatelia

Castello-homejuustomme ovat kuin luotuja herkutteluun. Castello-merkki tarkoittaa erittäin laadukasta erikoisjuustoa, joka on valmistettu perinteisellä ammattitaidolla. Castello-juustoperheeseen kuuluu esimerkiksi Marquis-punavalkohomejuusto, Blue-sinihomejuusto, White-valkohomejuusto, Castello Burger -juustoja ja tuorejuustoja. Ota siis juustoveitsi käteen, kokoa unelmiesi juustotarjotin ja nautiskele! 

 

Castello kypsytetyt juustot astetta parempaan arkeen

Castello-juustoista löytyy myös astetta herkullisemmat höylättävät ns. keltaiset juustot. Pitkään kypsytetyt Castello Artfully Authentic Cheddar (3kk) ja Castello Masterfully Matured Gouda (5kk) sekä Castello Daringly Different Monastery (5kk) antavat makua niin voileivälle kuin myös juustolautaselle. 

Castello kypsytetyistä juustoista löytyy myös ruotsalaiset klassikkojuustot Castello Greve, Präst ja Herrgård, jotka ovat kaikki 9kk kypsytettyjä todella täyteläistä makua omaavat juustot. Kokeile ja nauti!