Tuorejuustot

Castello tuorejuustoista löydät kolme valloittavaa makua; ruohosipulin, mustapippurin ja ananas-mantelin. Tutustu Castello tuorejuustoihin ja valitse suosikkisi! 

Arla Tuorejuustot maistuvat luonnollisen hyvältä, ilman keinotekoisia raaka-aineita. Arla Tuorejuusto valmistetaan pastöroidusta kirnumaidosta, kermasta, suolasta, hapatteesta ja mausteista. Tuorejuuston maku on happaman raikas ja se maistuu miedon ja pehmeän makunsa ansiosta kaiken ikäisille.

Arla Tuorejuustot maistuvat niin leivän päällä kuin ruoanlaitossakin

Arla Tuorejuustot tuovat hyvää makua niin ruisleivän, paahtoleivän, patongin kuin bagelinkin päällä. Mikä parasta, tuorejuusto on oivallinen raaka-aine myös ruoanlaitossa. 

Arlan maustamaton tuorejuusto on jokaisen keittiön luotto-tuote, joka tuo kermaista ja täyteläistä makua kaikenlaisiin herkkuihin. Maustamattomasta tuorejuustosta valmistat muun muassa suussasulavan klassisen juustokakun tai kermaisen lohikeiton. Mustapippurituorejuusto kruunaa taas liharuoat ja kastikkeet. Valkosipuli & yrtti -tuorejuusto tuo voimakasta ja aitoa valkosipulin makua ruokaan kuin ruokaan. Rucola & pesto -tuorejuusto on uniikin täyteläinen herkku, joka maistuu pastan kanssa tai dippinä ihan sellaisenaan.