Tuorejuustot

Tuorejuustoja löydät valikoimistamme leivän tai keksin päälle, ruoanlaittoon ja juhlapöytään sekä juustotarjottimelle. Castello tuorejuustojen rinnalle saapuivat syksyn tuorejuusto uutuudet Arla Lempi -sarjaan. Valloittavia makuja, silmän ruokaa ja säpinää suuhun - testaa leivälle esim. Arla Lempi tuorejuusto Jalapeno!

 

Castello tuorejuustot 

Koristeltu Castello tuorejuusto on näyttävä juusto myös juhlapöytään ja mikä parasta, tuorejuusto on oivallinen raaka-aine myös ruoanlaitossa. Yhdistä tuorejuusto keksien, leivän ja erilaisten marjojen ja hillojen kanssa.

Castello tuorejuustoista löydät neljä valloittavaa makua; ruohosipuli, mustapippuri ja ananas-manteli sekä chili-inkivääri. Tutustu Castello tuorejuustoihin ja valitse suosikkisi! 

Arla Lempi tuorejuustot

Uudet tuorejuustot Arla Lempi-sarjaan tuovat mukavaa vaihtelua arkeen. Ainutlaatuinen Lempi Jalapenokuohkea mustapippuri ja kuohkea valkosipuli & yrtit maistuvat leivän päällä aamuin, illoin - mitäpä sitä häpeilemään! Sarjassa on nyt kaikkiaan viisi uutta makua, edellisten lisäksi myös Aurinkokuivattu tomaatti ja Vihreät yrtit.

Herkullisia reseptejä tuorejuustoista löydät reseptiosiosta.