Parsapizza
2 tuntia
•
Maukas parsapizza saa makupariksi raejuustoa ja maustettuja katkarapuja. Tarjoile parsapizza kevyen salaatin kera.
Tee näin:
Pizzapohja
Kokoa parsapizza
Ainekset
Pizzapohja
Hiivaa
|
10 g |
---|---|
Vettä
|
2½ dl |
Oliiviöljyä
|
2 tl |
Karkeaa suolaa
|
¾ tl |
Täysjyvävehnäjauhoja esim. spettiä (n. 1.75 dl)
|
100 g |
Vehnäjauhoja esim. Tipo 00 (n. 4.5 dl)
|
250 g |
Maustetut katkaravut
Tiikerikatkarapuja
|
200 g |
---|---|
Oliiviöljyä
|
2 tl |
Punaista chili
|
1 |
Sitruuna
|
½ |
Tuoretta vihreää parsaa
|
300 g |
---|---|
Karkeaa suolaa
|
½ tl |
450 g | |
200 g |
Kesäkurpitsa (n. 250 g)
|
1 |
---|---|
Salaattilajikkeita
|
50 g |