Fenkolipiirakka

Fenkolipiirakka

Tämä rapsakka fenkolipiirakka on erittäin maukas suolainen piirakka, joka maistuu vaikkapa illanistujaisissa. Tutustu reseptiin!
https://www.arla.fi/reseptit/fenkolipiirakka/

Tee näin:

Fenkolipiirakka
  • Sulata valmistaikina. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  • Voitele taikinalevyt voisulalla ja nosta ne piirakkavuokaan (halkaisija noin 24 cm) ja asettele ne niin, että ne ylettyvät hieman vuoan reunojen yli.
  • Leikkaa fenkoli paloiksi. Paista fenkoli ja valkosipuli voissa muutaman minuutin ajan. Mausta suolalla makusi mukaan.
  • Hienonna rucola ja tomaatit. Lisää kaikki vihannekset vuokaan.
  • Vatkaa keskenään kananmunat, raejuusto, suola ja pippuri ja kaada piirakkavuokaan. Ripottele päälle juusto.
  • Paista fenkolipiirakka uunin keskiosassa 35–40 minuuttia.
Valmis!

Ainekset

Fenkolipiirakka
Lehtitaikinaa
1 pkt
3 rkl
Täyte
Fenkoli
300 g
Valkosipulinkynttä puserrettu
2
Rucola
50 g
Tomaatteja
2
Kananmunia
4
250 g
Suolaa
½ tl
Mustapippuria
1 ripaus
2 dl
Lisää herkullisia ideoita