Fenkolipiirakka

Fenkolipiirakka

Arvioi

(1)

Tämä rapsakka fenkolipiirakka on erittäin maukas suolainen piirakka, joka maistuu vaikkapa illanistujaisissa.

Ainekset

Reseptistä valmistuu 8 annosta

Täyte

  • 300 g fenkolia
  • 2 puserrettua valkosipulinkynttä
  • ½ tl suolaa
  • 50 g rucolaa
  • 2 tomaattia
  • 4 kananmunaa
  • 250 g Arla Keso raejuustoa
  • ½ tl suolaa
  • 1 ripaus mustapippuria
  • 2 dl Arla Emmental juustoa raasteena

Tee näin:

Tee näin:

Sulata valmistaikina. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Voitele taikinalevyt voisulalla ja nosta ne piirakkavuokaan (halkaisija noin 24 cm) ja asettele ne niin, että ne ylettyvät hieman vuoan reunojen yli. Leikkaa fenkoli paloiksi. Paista fenkoli ja valkosipuli voissa muutaman minuutin ajan. Mausta suolalla makusi mukaan. Hienonna rucola ja tomaatit. Lisää kaikki vihannekset vuokaan. Vatkaa keskenään kananmunat, raejuusto, suola ja pippuri ja kaada piirakkavuokaan. Ripottele päälle juusto. Paista piirakka uunin keskiosassa 35–40 minuuttia.