Kasvisfajitat

Kasvisfajitat

45 minuuttia
Kasvisfajitat ovat helppo ja värikäs kasvisruoka. Nämä kasvisfajitat sisältävät maustettua raejuustoa ja maukkaita portobello-sieniä. Kokeile reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/kasvisfajitat/

Tee näin:

Marinoitu punasipuli
  • Kuori ja leikkaa punasipulit ohuiksi renkaiksi.
  • Kuumenna sokeri, etikka ja vesi kiehuvaksi suuressa kattilassa.
  • Lisää sipulit kattilaan ja keitä 2-3 minuuttia.
  • Nosta sipulit reikäkauhalla lasiin tai lasipurkkiin.
  • Kuumenna liemi uudestaan kiehuvaksi ja keitä ilman kantta noin 5 minuuttia tai kunnes lientä on noin 1 dl jäljellä.
  • Kaada liemi sipulien päälle. Valmista seuraavaksi kasvisfajitat.
Kasvisfajitat
  • Aloita kasvisfajitat valmistus kypsentämällä portonello-sienet. Anna voin muuttua kultaiseksi pannulla ja paista portobello-sieniä voissa noin 15 minuuttia. Ota pannu pois liedeltä ja kaada soijakastike sienten päälle.
  • Sekoita raejuusto ja salsa keskenään.
  • Kuori ja paloittele mango ja avokadot. Puolita kirsikkatomaatit ja revi salaatti sopi-van kokoisiksi paloiksi.
  • Lämmitä tortillaletut ja kokoa kasvisfajitat
  • Viimeistele kasvisfajitat suolalla, pippurilla ja korianterilla.
  • Tarjoile valmiit kasvisfajitat lime lohkojen kera.
Valmis!
Vinkki

Voit käyttää portobello-sienien sijasta myös herkkusieniä.

Ainekset

Marinoidut punasipulit
Punasipulia
2
Sokeria
3 rkl
Etikkaa
1 dl
Vettä
1 dl
Kasvisfajitat
10 g
Portobello-sieniä
250 g
Soijakastiketta
4 rkl
Isoa tortillalettuja, (ø noin 20 cm)
8
250 g
Salsa
50 g
Jäävuorisalaattia
100 g
Mango
1
Avokadoa
2
Kirsikkatomaatteja
250 g
Sormisuolaa
1 tl
Vastajauhettua pippuria
Silputtua tuoretta korianteria
1 dl
Limelohkoja
Lisää herkullisia ideoita