Pähkinä-omenapiirakka

Pähkinä-omenapiirakka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Pähkinä-omenapiirakka on suosikkiherkku, joka saa raikkautta raejuustosta.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Tarjoiluun

  • 2½ dl vaniljakastiketta

Tee näin:

Tee näin:

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen. Lisää raejuusto ja suola. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää taikinaan. Kaada taikina voideltuun, jauhotettuun irtopohjavuokaan (halkaisija 24 cm). Kuori ja lohko omenat ja poista siemenkota. Paista omenalohkot voissa pannulla ja mausta kanelilla. Painele omenalohkot taikinaan ja ripottele pinnalle pähkinärouhetta. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 25–30 minuuttia. Anna jäähtyä. Tarjoa omenapiirakka kermavaahdon kera.