Raparperi-cashewpähkinäpiirakka

Raparperi-cashewpähkinäpiirakka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Tämä herkullinen raparperipiirakka saa kaverikseen maukkaita cashewpähkinöitä.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Täyte

  • 150 g raparperia
  • 1 tl perunajauhoja
  • 1 dl paahdettuja, suolattuja cashewpähkinöitä
  • vaniljasokeria

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 200 °C:een. Sekoita sulatettu voi, sokeri, kananmunat, kermaviili ja vehnäjauho-leivinjauheseos keskenään. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan (ø 24 cm). Viipaloi raparperit ja sekoita joukkoon perunajauho. Riko pähkinät reiluiksi palasiksi. Kaada raparperit taikinan päälle ja pähkinät päällimmäiseksi. Paista uunin keskiosassa noin 20 minuuttia. Siivilöi piiraan päälle tomusokeria ennen tarjoilua.

Vinkki

Kokeile myös paistoksen tyyppistä, murupintaista raparperipiirakkaa!