Raparperi-cashewpähkinäpiirakka

Raparperi-cashewpähkinäpiirakka

Tämä herkullinen raparperipiirakka saa kaverikseen maukkaita cashewpähkinöitä. Kokeile maukasta reseptiä!

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 200 °C:een.
  • Sekoita sulatettu voi, sokeri, kananmunat, kermaviili ja vehnäjauho-leivinjauheseos keskenään.
  • Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan (ø 24 cm).
  • Viipaloi raparperit ja sekoita joukkoon perunajauho.
  • Riko pähkinät reiluiksi palasiksi.
  • Kaada raparperit taikinan päälle ja pähkinät päällimmäiseksi.
  • Paista uunin keskiosassa noin 20 minuuttia.
  • Siivilöi piiraan päälle tomusokeria ennen tarjoilua.
Valmis!
Vinkki

Kokeile myös paistoksen tyyppistä, murupintaista raparperipiirakkaa!

Ainekset

150 g
Sokeria
2 dl
Kananmunia
3
100 g
Vehnäjauhoja
3 dl
Leivinjauhetta
1 tl
Täyte
Raparperia
150 g
Perunajauhoja
1 tl
Paahdettuja, suolattuja cashewpähkinää
1 dl
Vaniljasokeria
Lisää herkullisia ideoita