Bulgursalaatti ja kaneliraejuusto

Bulgursalaatti ja kaneliraejuusto

Eksoottinen bulgursalaatti raejuustolla on helppo ja nopea valmistaa. Kokeile jo tänään!
Arvioi (5)

Minun arvosanani

Bulgursalaatti ja kaneliraejuusto

Eksoottinen bulgursalaatti raejuustolla on helppo ja nopea valmistaa. Kokeile jo tänään!

Annoslukumäärä
  • 2 dl bulguria
  • 2 tl orientaalista currya
  • 2 rkl Arla Ingmariinia
  • 4 dl kanalientä
  • 1 fenkoli (n. 250 g)
  • 2 appelsiinia
  • 25 g mantelilastuja
  • 1 dl rusinoita
  • 1 ruukku rucolaa

Tarjoiluun

  • 250 g Arla Keso maustamatonta raejuustoa
  • 1 tl kanelia

Ohjeet

Mittaa bulgur ja curry pannulle, jossa on kuumennettua rasvaa. Sekoittele hetki ja lisää sitten kiehuva kanaliemi. Anna kiehua hiljalleen noin 8 minuuttia. Kun neste on imeytynyt, bulgur on kypsää. Anna jäähtyä ja sekoita ilmavaksi.Poista fenkolista puisevat ulkolehdet ja varret. Leikkaa fenkoli ohuiksi suikaleiksi. Kuori terävällä veitsellä appelsiinit ja ota veitsellä kalvottomia viipaleita. Paahda mantelilastut kuivalla pannulla. Kokoa aineksista salaatti laakealle vadille. Pane kerrosten väliin ja päälle rucolaa sekä rusinoita. Sekoita raejuustoon kaneli ja tarjoa salaatin kanssa.