Bulgursalaatti mansikoiden kera

Bulgursalaatti mansikoiden kera

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(6)

Kaunis sahraminkeltainen bulgur sopii ihanteellisesti makeiden mansikoiden ja suolaisen juuston kanssa tarjottavaksi.

Ainekset

Annokset
  • 150 g Arla Apetina juustoa
  • 1 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 pkt sahramia (à 0,5 g)
  • 2 dl bulguria
  • 4 dl kasvislientä
  • 1½ dl Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • 1 nippu tuoretta minttua
  • 1 l mansikoita
  • 4 kevätsipulia
  • 1 kurkku
  • 1 dl paahdettuja mantelilastuja
  • 1 l vihersalaattisekoitusta
  • oliiviöljyä

Tee näin:

Tee näin:

Sulata voi kattilassa. Lisää sahrami ja kuumenna hetki. Lisää kattilaan bulgur ja kasvisliemi. Keitä bulgurin pakkauksen ohjeiden mukaan. Murenna salaattijuusto ja sekoita creme fraichen ja silputun mintun kanssa tasaiseksi seokseksi. Puolita mansikat ja silppua kevätsipuli ohuiksi siivuiksi. Puolita kurkku ja leikkaa se viipaleiksi. Asettele salaatinlehdet ja sipuli lautasille tai tarjoiluvadille. Kaada päälle bulgur, creme fraiche –seos, mansikat ja kurkut. Halutessasi valuta päälle hieman oliiviöljyä. Koristele mantelilastuilla.