Bulgursalaatti mansikoiden kera

Bulgursalaatti mansikoiden kera

Kaunis sahraminkeltainen bulgur sopii ihanteellisesti makeiden mansikoiden ja suolaisen juuston kanssa tarjottavaksi.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Bulgursalaatti mansikoiden kera

Kaunis sahraminkeltainen bulgur sopii ihanteellisesti makeiden mansikoiden ja suolaisen juuston kanssa tarjottavaksi.

Annoslukumäärä
  • 150 g Arla Apetina juustoa
  • 1 rkl Arla Meijerivoita
  • 1 pkt sahramia (à 0,5 g)
  • 2 dl bulguria
  • 4 dl kasvislientä
  • 1½ dl Arla Lempi Crème fraîchea
  • 1 nippu tuoretta minttua
  • 1 l mansikoita
  • 4 kevätsipulia
  • 1 kurkku
  • 1 dl paahdettuja mantelilastuja
  • 1 l vihersalaattisekoitusta
  • oliiviöljyä

Ohjeet

Sulata voi kattilassa. Lisää sahrami ja kuumenna hetki. Lisää kattilaan bulgur ja kasvisliemi. Keitä bulgurin pakkauksen ohjeiden mukaan. Murenna salaattijuusto ja sekoita creme fraichen ja silputun mintun kanssa tasaiseksi seokseksi. Puolita mansikat ja silppua kevätsipuli ohuiksi siivuiksi. Puolita kurkku ja leikkaa se viipaleiksi. Asettele salaatinlehdet ja sipuli lautasille tai tarjoiluvadille. Kaada päälle bulgur, creme fraiche –seos, mansikat ja kurkut. Halutessasi valuta päällehieman oliiviöljyä. Koristele mantelilastuilla.

Suositellut tuotteet