Homejuusto-kalkkunasalaatti

Homejuusto-kalkkunasalaatti

Arvioi

(1)

Homejuusto-kalkkunasalaatti on mainio ja ruokaisa lounassalaatti.

Ainekset

Annokset
  • 200 g viipaloitua savustettua kalkkunanrintaa
  • 2 dl bulguria
  • 150 g Castello Blue Sinihomejuustoa
  • 2 rkl kapriksia
  • suolaa
  • 1 omena
  • 1 nippu retiisejä
  • 250 g tomaatteja
  • 1 punasipuli
  • 1 l vihersalaattisekoitusta
  • 1 dl paahdettuja auringonkukansiemeniä
  • oliiviöljyä

Tee näin:

Tee näin:

Keitä bulgur pakkauksen pakkauksen ohjeiden mukaan. Anna jäähtyä. Sekoita bulgurin joukkoon juusto, kaprikset ja suola. Leikkaa omena lohkoiksi ja poista siemenet. Leikkaa retiisit ja tomaatit palasiksi. Kuori ja viipaloi sipuli ohuiksi siivuiksi. Aseta salaatinlehdet lautasille tai tarjoiluvadille, ja ripottele päälle punasipulia, bulguria ja omenaviipaleita. Aseta päällimmäiseksi kalkkunanrintapalat, murennettua juustoa, retiisejä, tomaatteja ja auringonkukansiemeniä. Halutessasi valuta päälle hieman oliiviöljyä.