Päärynä-sinihomejuustosalaatti

Päärynä-sinihomejuustosalaatti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(8)

Sinihomejuusto, hapan päärynä ja makea hunaja yhdessä tekevät todella ruokaisan salaatin.

Ainekset

Annokset
  • 2 dl vehnänjyviä
  • 1 dl manteleita
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 kiinteä päärynä
  • 2 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • ½ sitruunan mehua
  • 1 hyppysellinen suolaa
  • 1 hyppysellinen mustapippuria
  • 70 g Castello Blue Sinihomejuustoa
  • ½ dl mintunlehtiä

Tee näin:

Tee näin:

Kiehauta vehnänjyvät pakkauksen ohjeiden mukaan. Paahda manteleita kuivalla, kuumalla pannulla 2-3 minuutin ajan. Pirskota manteleille lopuksi hunajaa ja anna jäähtyä voipaperilla. Poista päärynästä ydin ja leikkaa pieniksi paloiksi. Paista palat nopeasti voissa. Käännä joukkoon vehnänjyvät ja purista päälle puolikkaan sitruunan mehu. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää vehnäsalaatti lautaselle. Ripottele päälle murennettua sinihomejuustoa, minttua ja hunajamanteleita.