Lohisalaatti

Lohisalaatti

Tämä lohisalaatti on ruokaisa mutta silti raikas vaihtoehto vaikkapa lounaaksi.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Lohisalaatti

Tämä lohisalaatti on ruokaisa mutta silti raikas vaihtoehto vaikkapa lounaaksi.

Annoslukumäärä
  • 400 g savustettua lohta
  • 2 dl bulguria
  • 1 dl hienonnettua tilliä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 100 g sokeriherneitä
  • ½ fenkoli (n. 175 g)
  • 4 kevätsipulia
  • 2 päärynää
  • 1 l vihersalaattisekoitusta
  • oliiviöljyä

Ohjeet

Poista ruodot lohesta ja jaa se paloiksi. Keitä bulgur pakkauksen ohjeiden mukaan. Anna jäähtyä. Sekoita bulgurin sekaan tilli ja sitruunanmehu. Keitä sokeriherneet kevyesti suolatussa vedessä noin 1 minuutin ajan. Valuta keitinvesi pois ja huuhtele nopeasti kylmällä vedellä. Puhdista fenkoli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Silppua kevätsipuli. Kuori päärynät, poista siemenet ja leikkaa ne viipaleiksi. Laita salaattia lautasille tai tarjoiluvadille. Lusikoi päälle bulgur, fenkolit, sipulit ja lohi. Laita päälle herneet ja päärynät. Halutessasi valuta päälle hieman oliiviöljyä. Tarjoile tillillä ja mustapippurilla maustetun creme fraichen kera.

Suositellut tuotteet