Hurrrjan herkullinen

Halloween

Mitkä ovat tämän Halloweenin hittiherkut? Haluat sitten viettää tyylikkäät aikuisten Halloween-juhlat, karmivat kauhukekkerit tai hauskat lastenjuhlat, löydät maistuvimmat reseptit täältä!

Herkullinen Halloween

Halloween on juhla, joka yhdistetään kaikenlaisiin herkkuihin: niin makeisiin kuin suolaisiinkin. Kerromme sinulle ensimmäiseksi, millainen on suosittu makea Halloween-resepti, minkä jälkeen sukellamme suolaisten Halloween-herkkujen maailmaan!

Halloweenina leikitellään kekseliäillä resepteillä; ja mikä parasta, Halloween antaa syyn heittäytyä luovaksi myös annosten esillepanon suhteen. Poimi karmivat, hauskat ja herkulliset ideat alta!

Makeat Halloween-reseptit

Ei tule varmaan kenellekään yllätyksenä, että yksi suosituimmista makeista Halloween-resepteistä on tietenkin kurpitsapiirakka. Tämä mehevä piirakka valmistetaan kanelilla ja inkiväärillä maustetusta kurpitsatäytteestä, ja se tarjoillaan kuohkean kermavaahdon kera.

Myös monissa muissa makeissa Halloween-herkuissa hyödynnetään ihanaa kurpitsaa, josta jo itsessään tulee mieleen Halloween. Kurpitsainen pullavanukas, kurpitsakakku, sekä kurpitsa-banaanikuppikakut ovat ihania, kurpitsaisia Halloween-reseptejä.

Jos kaipaat Halloween-tarjoiluihin myös sellaisia makeita herkkuja, jotka eivät sisällä kurpitsaa, kannattaa ottaa testiin herkullinen Halloweenin vadelma-vaniljapiirakka, salmiakki-mutakakku sekä näyttävät, karamelliomenoilla koristellut omenakuppikakut. Paljon muitakin makeita Halloween-reseptejä löydät alapuolelta!

Suolaiset Halloween-reseptit

Suolaiset Halloween-reseptit tuovat juhlaan oman jännittävän twistinsä. Jos etsit karmivan herkullisia suolaisia reseptejä, kannattaa jatkaa lukemista.

Halloween hampurilaiset ovat yksi suosituimmista suolaisista Halloween-resepteistä eikä syyttä: näissä hampurilaisissa yhdistyvät nimittäin mieletön makumaailma näyttävään esillepanoon!

Myös texmexin ystävät voivat kiljaista riemusta, sillä yksi uusimmista suolaisista Halloween-resepteistämme kertoo, kuinka voit valmistaa Halloween-tunnelmaan sopivia, texmex-täytteisiä Halloween-paprikoita.

Muita suosittuja Halloween herkkuja ovat muun muassa hämähäkkikarjalanpiirakat, paahdetut kurpitsapalat sekä maukkaat kurpitsasämpylät. Millainen herkku sinulle maistuisi tänä Halloweenina?

Nyt nautiskelemaan Halloween-herkuista!

Valitse alta suosikkisi!