Paahdetut kurpitsapalat

Paahdetut kurpitsapalat

Paahdetut kurpitsapalat ovat syksyn sesonkiherkku ja helppo valmistaa. Kurkkaa resepti!
https://www.arla.fi/reseptit/paahdetut-kurpitsapalat/

Tee näin:

  • Halkaise kurpitsa ja poista siemenet lusikalla. Leikkaa kurpitsasta noin 12 viipaletta. Voitele ne öljyllä ja ripottele pinnalle juustokuminaa. Paahda kurpitsaviipaleita 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Leikkaa paahdettu ruisleipä 12 palaksi ja laita kurpitsaviipaleet leipäpalojen päälle. Koristele lehtipersiljalla. Ripottele suolaa pinnalle. Dippaa Lempi Islantilainen jogurttiin.
Valmis!

Ainekset

Ainekset
Viipaletta myskikurpitsaa tai hokkaido
12
Oliiviöljyä
½ rkl
Jeera
½ tl
Paahdettua ruisleipää
2 siivua
Karkeaa suolaa
½ tl
200 g
Tuoretta lehtipersiljaa
Lisää herkullisia ideoita