Paahdetut kurpitsapalat

Paahdetut kurpitsapalat

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Makea kurpitsa ja rapea ruisleipätiku sekä rahkadippi. Uhm.. super vaihtoehto perinteisille dipattaville.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Ainekset

  • 12 viipaletta myskikurpitsa tai hokkaido
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • ½ tl juustokuminaa
  • 2 viipaletta paahdettua ruisleipää
  • ½ tl karkeaa suolaa
  • 200 g Arla Lempi maitorahkaa Maitorahka 0,2 % laktoositon

Koristeluun

  • lehtipersiljaa

Tee näin:

Tee näin:

Halkaise kurpitsa ja poista siemenet lusikalla. Leikkaa kurpitsasta noin 12 ohuetta viipaletta. Voitele ne öljyllä ja ripottele pinnalle juustokuminaa. Paahda kurpitsaviipaleita 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Leikkaa paahdettu ruisleipä 12 tangoksi ja laita kurpitsaviipale tankojen päälle. Koristele lehtipersiljalla. Ripottele suolaa pinnalle. Dippaa Lempi maitorahkaan.

Lisää herkullisia ideoita