Karmivat Halloween-sormikeksit

Karmivat Halloween-sormikeksit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(31)

Hullunhauskat sormenmuotoiset pikku-snacksit herättävät varmasti huomiota Halloween-juhlissa.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Reseptistä valmistuu 30 kpl

  • 100 g Castello Artfully Authentic Cheddar -juustoa raasteena
  • 50 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1½ dl vehnäjauhoja
  • ½ tl suolaa
  • 1 rkl kylmää vettä
  • 30 kpl kaltattuja, kuorittuja kokonaisia manteleita

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita juustoraaste, voi, vehnäjauho ja suola monitoimikoneessa. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Pyörittele taikina jauhotetulla alustalla noin 2.5 cm paksuiseksi pötköksi. Jaa pötkö 8 cm pituisiin osiin (eli sormiin). Aseta ”sormet” isolle lautaselle tai tarjottimelle, paina jokaiseen sormeen ”kynneksi” yksi kaltattu ja kuorittu manteli. Anna keksien jähmettyä jääkaapissa puolisen tuntia. Lämmitä uuni 200 asteeseen ja siirrä keksisormet leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista uunin keskitasossa 12-14 minuuttia. Tarjoile juustokeksit jäähtyneinä.

Vinkki

Voit kokeilla cheddar juustoraasteen sijaan myös mozzarella -raastetta. Silloin paistettujen sormien pinnasta tulee laikukkaampia ja kekseistä vielä asteen karmivampia. Vinkin antoi meille Katja Tamminen - Kiitos!

Lisää herkullisia ideoita