Brie-juustokakku pähkinöillä ja viikunoilla

Brie-juustokakku pähkinöillä ja viikunoilla

Suussa sulava Brie-juustokakku pähkinöillä ja viikunoilla sopii niin alkupalapöytään kuin jälkiruoaksikin.
Arvioi (3)

Minun arvosanani

Brie-juustokakku pähkinöillä ja viikunoilla

Suussa sulava Brie-juustokakku pähkinöillä ja viikunoilla sopii niin alkupalapöytään kuin jälkiruoaksikin.

Reseptistä valmistuu 20 annosta

  • 10 pkt Castello Luomu Brietä
  • 150 g pähkinäsekoitusta
  • 100 g kuivattuja viikunoita

Karamellikastike

Ohjeet

Sulata voi ja sokeri kauniin ruskeaksi. Lisää vesi ja keitä seos tasaiseksi. Kaada joukkoon pähkinäsekoitusta ja paloiteltuja viikunoita. Kokoa juustokakku Brie-juustoista ja kaada pähkinäinen karamelliseos kakun päälle.

Vinkit

Vinkki! Voit myös ripotella pähkinät ja kuivatut hedelmät juuston päälle ja lisätä vähän hunajaa.

Maustettu hunaja on myös erittäin hyvää homejuuston kanssa. Mausta hunaja esim. mandariinilla, tryffelillä tai timjamilla tai kokeile valmiiksi maustettua hunajaa.

Suositellut tuotteet