Taianomaisen herkullinen

Kurpitsa

Kurpitsa on kuuma pakkaus

Tuhkimokin sen tiesi - kurpitsasta on moneksi. Ensimmäisenä kurpitsasta tulee mieleen kauniit Halloween-koristelyhdyt, mutta kurpitsa on monikäyttöinen raaka-aine myös ruoanlaitossa. Se maistuu täyteläisissä suolaisissa ruoissa sekä makeissa herkuissa.

Perinteisiä Halloween-ruokia ovat erilaiset kurpitsapiiraat ja -kakut. Täyteläinen ja mehevä amerikkalainen kurpitsapiirakka on moneen kertaan testattu ja toimivaksi todettu suosikkiresepti. Näyttävä kurpitsakakku vaatii tekijältään hieman enemmän panostusta, mutta on takuuvarma juhlapöydän kruunu.

Kurpitsa sopii lämpimän ruoan pääraaka-aineeksi. Täytetyt kesäkurpitsat ovat ruokalaji, josta on helppo tykätä. Herkku valmistuu kätevästi uunissa. Täyteläinen kurpitsapasta sopii myös isoon nälkään. Kun taas paahdetut kurpitsapalat toimivat herkullisena vaihtoehtona perinteisille dipattaville snackeille.

Perinteisen kurpitsapiirakan lisäksi kurpitsa voi kuulua myös muiden makeiden leivonnaisten ainesosaksi. Rohkeimmat kokeilevat kurpitsan lisäämistä kuppikakkuihin tai jopa whoopie pie -leivonnaisiin. Kokeile valmistaa koko menu kurpitsasta!

Valitse alta suosikkisi!

Teemat