Persialainen jogurttikeitto

Persialainen jogurttikeitto

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

45 minuuttia

Raikas ja herkullinen persialainen jogurttikeitto syntyy hetkessä työpäivän jälkeen ja piristää mukavasti. Kokeile sinäkin persialaista jogurttikeittoa!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

  • 1 dl saksanpähkinöitä
  • 5 dl Arla Lempi turkkilaista jogurttia Turkkilainen jogurtti 10 % laktoositon
  • 3 dl jääkylmää vettä
  • 1 dl rusinoita
  • puolikas kurkku kuutioituna
  • kourallinen minttua
  • kourallinen tilliä
  • suolaa
  • pippuria

Tee näin:

Tee näin:

1. Paahda saksanpähkinöitä 200°C uunissa 10 min, anna jäähtyä ja hienonna.
2. Pyöräytä jugurtti, vesi, saksanpähkinät, rusinat, kurkku, minttu ja tilli blenderissä sileäksi.
3. Mausta suolalla sekä pippurilla ja jäähdytä jääkaapissa puoli tuntia.
4. Koristele mintunlehdillä, kuivatulla chilillä, sumakilla ja kuivatuilla ruusunlehdillä.

Vinkki

Kesällä voit käyttää kuivattujen ruusun terälehtien sijaan kurtturuusun terälehtiä (lannoittamaton pensas, ei ihan tien varresta).



Reseptin on luonut Lumo Lifestyle -blogia kirjoittava Tuuli Sundman (www.lumolifestyle.blogspot.dk).

Lisää herkullisia ideoita