(250g) vehnäjauhoja
|
n. 4½ dl |
---|---|
Sokeria
|
3 rkl |
150 g | |
Kananmunan keltuainen
|
1 |
Vettä
|
1 rkl |
Kuorittua Hokkaido-kurpitsaa kuutioina
|
450 g |
---|---|
Kananmunaa
|
3 |
(75 g) tummaa muscovadosokeria
|
1¼ dl |
(75 g) sokeria
|
n. 1 dl |
1 dl | |
1 dl | |
Hienoksi raastettua appelsiinin kuorta
|
½ rkl |
Puristettua appelsiinimehua
|
2 rkl |
Vehnäjauhoja
|
2 rkl |
Kanelia
|
1½ tl |
Inkiväärijauhetta
|
1½ tl |
Muskottia
|
ripausta |
Sokeria
|
2 rkl |
---|---|
10 g | |
Kurpitsansiemeniä
|
75 g |
Suolaa
|
ripausta |
1½ dl |