Kurpitsainen pullavanukas

Kurpitsainen pullavanukas

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

50 minuuttia

Kurpitsainen pullavanukas on ihanan maukas versio perinteisestä pullavanukkaasta. Kokeile herkullista ja helppoa reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

Kurpitsasose

  • 500 g kurpitsaa
  • 4 rkl vaahterasiirappia
  • 5 tl piparkakkumaustetta (tai 1tl neilikkaa, 1tl inkivääriä, 2tl kanelia, 1tl pomeranssinkuorta)

Munamaito

  • 3 dl Arla Luomu Yhden tilan täysmaito
  • 2 kananmunaa
  • 2 kananmunan keltuaista

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita tekemään kurpitsainen pullavanukas ja valmista ensiksi kurpitsasose. Leikkaa kurpitsa lohkoiksi, poista siemenet. Mikrota kurpitsalohkoja mikron kestävässä kulhossa leivinpaperin alla, kunnes kurpitsanliha on pehmeää. Tämä vie kurpitsasta ja palojen koosta riippuen 5-10 minuuttia. Kaavi lusikalla kypsä kurpitsanliha tehosekoittimeen ja soseuta se mausteiden ja vaahterasiirapin kanssa.
2. Leikkaa pulla paloiksi. Paista pullanpalat pannulla voissa, kunnes ne ovat kullanruskeita.
3. Sekoita keskenään munamaidon ainekset. Lado puolet pullakuutioista vuokaan, lusikoi joukkoon kurpitsasose. Lisää loput pullanpalat ja valuta päälle maito-munaseos.
4. Paista pullavanukas 180 asteessa noin 30 minuuttia. Koristele pullavanukas ripottelemalla päälle tomusokeria.
5. Tarjoa valmis kurpitsainen pullavanukas jäähtyneenä, Arlan Sipoolaisen rahkajugurtin kanssa.

Lisää herkullisia ideoita