Paistettua kurpitsaa ja brysselinkaalia

Paistettua kurpitsaa ja brysselinkaalia

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Paistettu kurpitsa brysselinkaalin kera on hyvää sellaisenaankin, mutta se on myös oivallinen lisuke esimerkiksi paistetun lihan tai kanan kera tarjottavaksi.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuori ja leikkaa kurpitsa lohkoiksi. Paahda ne uunin keskiosassa noin 25 minuutin ajan. Ota neljä lohkoa syrjään ja murskaa loput crème fraichen joukkoon. Lisää raastettu sitruunankuori. Ruskista voi miedolla lämmöllä pannulla tai kattilassa. Paista manteleita voissa muutaman minuutin ajan. Irrota kukinnot kaalista ja keitä niitä suolalla maustetussa vedessä 2-3 minuuttia. Jäähdytä nopeasti kylmässä vedessä. Lisää kaalit pannulle mantelivoin kanssa ja kuumenna. Kaada kurpitsa-creme fraiche ja kaalit kurpitsalohkojen päälle. Kaada päälle mantelivoi. Koristele halutessasi kaalinlehdillä.

Lisää herkullisia ideoita