Tarkista kakkupohjan kypsyys ja paina puinen cocktailtikku keskelle kakkua ja nosta tikku ylös. Jos tikkuun jää märkää taikinaa, ei kakku ole vielä kypsä. Jatka silloin paistamista noin viiden minuutin jaksoissa, kunnes tikku jää kuivaksi.
Voit myös leipoa halloweenkakun kakkuvuokaan, joka on halkaisijaltaan 22 cm. Paista tällöin suklaakakkua 1 tunti 175 asteessa.
Sokeria (n. 3 dl)
|
250 g |
---|---|
100 g | |
Kananmunia
|
3 |
Jauhoja (n.4.5 dl)
|
250 g |
Leivinjauhetta
|
1 tl |
Karkeaa suolaa
|
¼ tl |
2 dl | |
Tummaa suklaa (n. 55% kaakaota) sulaneena
|
125 g |
300 g | |
Tomusokeri
|
300 g |
Vaniljatanko (sen siemenet) tai vaniljatahnaa vastaavassa määrässä
|
1 |
Oranssia elintarvikevärejä
|
Strösseleitä esim. oranssin, mustan ja violetin värisiä
|
---|