#mununelma

Tiia-Marian kuumailmapalloajelu

Ystävänpäivänä Pauliina Karjalainen lähestyi meitä viestillä. Hän halusi yllättää tyttärensä, joka oli loukkaantumisten vuoksi joutunut jättämään monta odotettua tapahtumaa väliin. Pauliinan toiveena oli toteuttaa tyttärensä Tiia-Marian unelma ja viedä hänet kuumailmapallolennolle.

– Tiia-Maria on joutunut elämässään kohtaamaan aina jonkin verran epäonnea. Melkein voisi sanoa hänen syntyneen perjantai 13. päivä. Toki hän on myös saanut elämältä paljon, Pauliina-äiti kuvailee pilke silmäkulmassa.

Tällä kertaa yllätysoperaatio vaati peitetarinan ja muutaman valkoisen valheen. Valehtelu ei ole meidän mielestä cool, mutta unelmia toteuttaessa se sallittakoon! Tiia-Maria piti saada lentokentälle niin, että yllätys ei paljastu. 

– Meidän piti tulla muka katsomaan autoa ja ajaa kaksi autoa takaisin Tampereelle, jos auto miellyttää. Vähän hän ihmetteli, että miksi lähdemme Tampereelta asti hakemaan autoa Helsingistä, mutta sain kuitenkin yllätyksen pidettyä täysin salassa, Pauliina kertoo.

Kun äiti ja tytär vihdoin saapuivat lentokentälle, oli aika paljastaa totuus matkan tarkoituksesta. Valkoiset valheet olivat menneet läpi.

– Kyllä mut saatiin höynäytettyä hyvin! Mä olin aluksi aika hämmentynyt että mikä tää juttu oikein on. Ihmettelin jo silloin alkuviikosta, että miksi mun työpäivä peruuntui ja äidillä on sattumalta samana päivänä vapaata. Mutta tosi nopeasti se hämmennys muuttui innostukseksi, Tiia-Maria naureskelee.

Tiia-Maria on aina ollut lapsista se, joka haluaa mieluummin elämyksiä kuin materiaa. Tämän unelman toteuttaminen merkitsi minulle tosi paljon, koska rakastan kovasti molempia lapsiani.

Pauliina-äiti kertoi ennen kuumailmapalloon nousemista pelkäävänsä korkeita paikkoja yli kaiken. Silti hän kiipesi urheasti kuumailmapallon kyytiin ja lähti jännittynyt, mutta odottava hymy kasvoillaan kohti korkeuksia.

Kun kuumailmapallo lopulta laskeutui turvallisesti maan kamaralle oli kyytiläisten ilmeistä helppo päätellä, että matka oli kokemisen arvoinen.

– Kiinnitin ihan ensimmäiseksi huomiota peltoihin ja niiden kastelu-uriin, jotka näkyvät tuolta korkealta hyvin. Sitten me nähtiin hevosia, lehmiä ja latoja. Ne ladot oli hienon näköisiä, Tiia-Maria kuvailee.

– Oli tosi kaunista. Mua pelotti aluksi kyllä aika paljon, mutta kippari hoiti työnsä hienosti ja kyydissä tuntui turvalliselta. Piknik-korin eväät olivat myös tosi hyvät, harvemmin tulee sellaisia maisteltua yläilmoissa. Tämä oli tosi hieno kokemus, Pauliina lisää helpottuneen onnellisena.

#mununelma

Unelmointi on tärkeää ja sitä kannattaa tehdä usein. Me uskomme, että unelmista kertominen vie ne askeleen lähemmäs toteutumista. Käy lukemassa, kuinka toteutimme äidin unelman tyttären unohtumattomista ylioppilasjuhlista. Lisää unelmista ja koko kampanjasta täältä.