Uskalla unelmoida #mununelma

Uskotko sinä unelmiin?
Me uskomme ja halusimme rohkaista ihmisiä unelmoimaan. Toteutimme ystävänpäivänä
Mun unelma -kampanjan, koska halusimme kuulla ihmisten unelmista ja tarinoista niiden takana. Nyt unelmista tulee totta!

Me uskomme unelmiin ja unelmoimiseen

Jokaisen unelman takana on ainutlaatuinen tarina, me halusimme kuulla näitä tarinoita ja tehdä unelmista totta. Toteutimme viime ystävänpäivänä kampanjan, jossa pyysimme ihmisiä kertomaan heidän ystäviensä unelmista meille.

Ai miksi? Koska koskaan ei kannata lakata unelmoimasta. Koska arki on välillä tylsää. Koska elämästä pitää nauttia. Koska unohdamme välillä itsemme ja toisemme oman arkemme keskelle. Koska yksi hymy voi muuttaa koko elämän. Koska toisinaan joudumme murehtimaan maailman menoa. Koska ympärillämme huokuu jatkuvasti kaikkialla rakkaus. Siksi.

Näin lähestyimme teitä helmikuussa:

”Ystävänpäivä lähestyy! Etsimme unelmia toteutettavaksi ja tarinoita jaettavaksi. Tiedätkö sinä sellaisen? Joku maalaa taivaanrantaa ja unelmoi suuria – toisen unelmat ovat pieniä, mutta silti niin tärkeitä. Haluamme rohkaista ihmisiä unelmoimaan. Ei ole väliä, onko unelma pieni vai suuri. Tärkeintä on, että uskaltaa unelmoida. Jokaisen unelman takana on tarina – ja tarinassa on voima. Voima, joka saa hymyn huulille sateisenakin päivänä. Tiedätkö sinä sellaisen tarinan? Etsimme ystävänpäivän kunniaksi unelmia ja tarinoita unelmien takaa. Nämä tarinat ovat omaisuutta, joka ei muille jakamalla hupene. Kerro meille ystäväsi unelma, jonka todella haluaisit toteutuvan. Me valitsemme unelmien ja tarinoiden joukosta unelman, jonka toteutamme.”

#mununelma

Ihmisten tarinat pysäyttivät koko kampanjatiimin. Niitä lukiessa muistimme, että ihmiset ympärillämme ovat niitä, jotka merkitsevät meille kaikille eniten koko maailmassa. Tarinat unelmien takana olivat todella liikuttavia ja koskettavia, ja mikä parasta – ne tulivat suoraan ihmisten sydämistä. Olemme suunnattoman kiitollisia kaikille niille ihmisille, jotka jakoivat nuo tarinat meidän kanssamme. Olisimme halunneet toteuttaa unelmista jokaisen, mutta jouduimme kuitenkin valitsemaan unelmien joukosta vain muutaman toteutettavaksi. Voit tutustua kaikkiin unelmiin täällä.

TOTEUTUNEET UNELMAT #mununelma