Katarinan ylioppilasjuhlat Tarina unelman takaa

#mununelma

Ystävänpäivänä Marja Iivonen esitti meille äidinrakkautta huokuvan toiveen. Hän haluaisi järjestää tyttärelleen Katarinalle ikimuistoiset ylioppilasjuhlat. Perhe oli kohdannut monia vastoinkäymisiä, mutta Katariina oli uskonut itseensä ja paiskinut kovasti töitä ylioppilastutkinnon eteen. Me halusimme tarttua toimeen ja auttaa Marjaa järjestämään Katarinalle hänen ansaitsemansa juhlat!

Katarinan tunnelmallisia lakkiaisia vietettiin perheenjäsenten ja ystävien kesken Ravintola Koulussa Turussa. Katarinan hymy oli herkässä myös hyvästä koulumenestyksestä saadun stipendin ja lahjakirjekuoresta löytyneiden Ruisrock-lippujen ansiosta. Katarinan äiti ehti juhlahumun keskellä kertomaan meille tuntemuksistaan tyttären mahdollisesta omilleen muuttamisesta, pesästä pois lentämisestä ja sen haikeudesta.

Katarinan tulevaisuus näyttää nyt valoisammalta kuin koskaan.

Yksi unelma on nyt toteutunut. Unelmointia kannattaa kuitenkin jatkaa. Toteutamme tämän lisäksi kolme muuta ihanaa unelmaa, joista kerromme myöhemmin. Lue lisää unelmista ja kampanjasta täältä. #mununelma