Maitotölkin kautta voi nyt pelata jalkapalloa

Arla panostaa tuotteidensa markkinoinnissa tulevaisuudessa yhä enemmän modernin teknologian tuomiin mahdollisuuksiin. Arlan maitotölkeissä syksystä lähtien seikkaillut Aamu-kissa herää eloon lisätyn todellisuuden avulla. Nyt Aamu-kissa torjuu laukauksia jalkapallomaalivahtina ja tuulettaa flossaten.

Edelläkävijänä lisätyn todellisuuden kehittämisessä

Arla on ensimmäisten joukossa Suomessa ja maailmalla yhdistänyt AR-teknologian osaksi tavallista kuluttajatuotetta pelillisessä muodossa. Torhola-sarjasta tuttu Aamu-kissa on seikkaillut Arlan maitotölkeissä virtuaalisesti jo reilun puolen vuoden ajan. Tänä kesänä Aamu-kissan kanssa pääsee pelaamaan jalkapalloa. 

Pelin lataaminen onnistuu asentamalla älypuhelimeen Arilyn-sovelluksen. Arlan maitotölkki skannataan sovelluksen kameran avulla, jonka jälkeen kissa ja jalkapallostadion ilmestyvät näytölle virtuaalisena. Jalkapallo reagoi kosketukseen, ja tavoitteena on saada maaleja Aamu-kissan toimiessa maalivahtina.

Sovelluksen uudessa versiossa pelillinen näkökulma korostuu sillä omaa sijoitustaan voi seurata tilaston avulla. Peli kehittyy onnistumisten mukaan. Mitä paremmin pärjää maalinteossa, sitä enemmän Aamu-kissan peliasua pystyy muokkaamaan. Aamun voi pukea esimerkiksi suosikkijoukkueensa väreihin tai lisätä kissalle asusteita, kuten aurinkolasit tai kesähatun.

Vahva panostus teknologiaan ja futiskesään

Arlan tavoitteena on tarjota uusia kokemuksia tuotteidensa parissa ja ilahduttaa jalkapallon ystäviä uuden teknologian avulla.

– Jalkapallon MM-kisat ja Helsinki Cup takaavat, että jalkapallo on heinäkuussa kesän puhutuimpia aiheita. Haluammekin tarjota ajankohtaista sisältöä pelillisen kokemuksen kautta. Jalkapallon lisäksi Aamu-kissalta onnistuu tottakai myös tämän hetken kuumin nuorisotrendi, eli flossaus, kertoo Arlan digitaalisen markkinoinnin päällikkö Tomi Sirén.

Jalkapallopeli löytyy Maitoa Suomesta rasvaton- , kevyt- ja täysmaitojen litran tölkkien kyljestä. Ohjeet pelin lataamiseen täältä.