Veikeä, vastuullinen ja veloitukseton kierrätyspeli koko perheelle!

Kierrätyskamut on vastuullinen ja veikeä kierrätyspeli, jossa tehdään tehtäviä, ja sitä kautta pieniä hyviä tekoja. Jokaisena pelipäivä saa uuden tehtävän, jonka voi myös suorittaa myöhemmin. Seuraavaan tehtävään pääsee vasta kun edellinen tehtävä on suoritettu.

Tehtävät tehdään kotona tai kodin lähiympäristössä, ja jos jostain syystä tehtävän tekeminen ei juuri silloin onnistu, voi aikuinen ja lapsi aina sopia mikä riittää tehtävän suorittamiseksi.

Kun tehtävä on tehty, palataan sovellukseen avaamaan aarrearkku. Sieltä palkinnoksi jokaisesta tehtävästä saa kolme lisäosaa Kierrätyskamujen maatilalle.

Kierrätyskamujen maatila on paikka, jossa pelaaja voi leikkiä ja rakentaa haluamansa kokonaisuuden. Osia voi liikutella pitämällä sormea pitkään osan päällä ja siirtämällä sen sitten haluamaansa paikkaan. Osia voi myös pyörittää kahdella sormella. Kun osia napauttaa sormella, tapahtuu hassuja!

Kokeile veikeää Kierrätyskamut-peliä!

Lataa ensin puhelimeesi maksuton Arilyn-sovellus sovelluskaupasta. Avaa sovellus ja osoita kännykälläsi Arlan maitotölkkiä, jossa on Kierrätyskamut kuva. Pelin pitäisi ilmestyä nyt eteesi!

Lataa ilmainen Arilyn-sovellus:

AppStore

GooglePlay

Usein kysytyt kysymykset:

Alta löydät kysymykset ja vastaukset yleisimpiin pulmiin. Jos jokin jäi vielä mietityttämään tai haluat antaa palautetta, lähetä meille sähköpostia kuluttajapalvelu@arlafoods.com

1. Miten pääsen pelaamaan Kierrätyskamut-peliä?

1. Lataa sovelluskaupasta maksuton Arilyn-sovellus puhelimeesi
2. Käynnistä sovellus ja osoita puhelimellasi Arlan maitotölkin kuvaa, jossa on Kierrätyskamut kuva
3. Kuuntele päivän tehtävä ja tee se
4. 
Palaa katsomaan purkin kylkeä Arilyn-sovelluksen kautta
5. 
Saat palkinnon ja pääset Kierrätyskamujen maatilalle leikkimään!

 

 

 

Suorat linkit Arilyn-sovellukseen:

App Store
Google Play

Voit käyttää sovelluskaupassa myös hakusanaa: Arilyn

2. Pitääkö aina osoittaa maitotölkkia, kun haluaa leikkiä kissan kanssa?

Aamun kanssa leikkiäkseen täytyy aluksi aina osoittaa maitotölkin kyljestä löytyvää kissakuvaa ja sitä ympäröivää tekstiä. Kun Aamun on hypännyt tölkistä pöydälle voi sen kanssa leikkiä, vaikka tölkki ei olisikaan näkyvissä. Ympäristöstä riippuen Aamu voi kuitenkin kadota näkyvistä ja tällöin tulee kamera siirtää takaisin maitotölkin kylkeen päin.

3. Millä laitteilla Arilyn toimii?

Arilyn on saatavilla laitteille, joiden käyttöjärjestelmänä toimii joko Android tai iOS (iPhone ja iPad). Arilyn vaatii kameran toimiakseen. Android laitteet ovat tuettuja Android-versiosta 4.4 ylöspäin ja iOS-laitteet käyttöjärjestelmäversiosta 8 lähtien.

4. Kuinka asennan Arilyn-sovelluksen?

Maksuton Arilyn-sovellus on saatavilla Apple App Storesta ja Google Playstä. Avaa sovelluskauppa laitteellasi ja kirjoita hakukenttään "Arilyn". Avaa sovelluksen sivu ja valitse Asennus.

Suorat linkit Arilyn-sovellukseen:

App Store
Google Play

5. Kuinka läheltä kohdetta täytyy kuvata, että se toimii?

Kohteen tunnistettavuus on paljon kiinni ympäristöstä. Mitä parempi valaistus, sitä kauempaa kohteen tunnistus on mahdollista. Varmimmin kohde kuitenkin tunnistuu, kun kuvaat kissaa läheltä ja napautat kissan kuvaa niin, että kamera tarkentaa tähän.

6. Yritin kuvata kohdetta, mutta mitään ei tapahdu.

Arilyn tarvitsee Internet-yhteyden toimiakseen. Varmista, että käyttämäsi laite on yhdistettynä Internetiin. Mikäli olet varma, että Internet-yhteys toimii, mutta mitään ei silti tapahdu, saattaa kyse olla liian hämärästä valaistuksesta.

7. Miten peliä pelataan?

Aamu-kissa on hypännyt maalivahdin toimiin ja tehtävänäsi on laukoa mahdollisimman paljon maaleja. Pallon liikuttaminen onnistuu vetäisemällä sormea näyttöä pitkin. Mitä enemmän maaleja onnistut tekemään, sitä enemmän Aamun peliasua pystyt muokkaamaan. Peliasua pääset muokkaamaan painamalla paidan kuvaa vasemmassa yläkulmassa ja valitsemalla sitten Aamulle haluamasi asusteet. Reaaliaikainen pistetilasto löytyy kuvaruudun vasemmalta laidalta.

8. Pallo ei reagoi napautuksiin.

Mikäli pallo ei reagoi napautuksiin kannattaa kamera kääntää pois ja takaisin kohteesta ja tämän jälkeen yrittää uudelleen. Mikäli ongelma jatkuu, kannattaa sulkea ohjelma ja käynnistää se uudelleen.