Hetkessä herkullista!

Helpot leivonnaiset

Helpot leivonnaiset voidaan pyöräyttää vaikkapa äkillisesti yllättävään makeanhimoon! Tai kun yllätysvieraat ovat jo ovella, voivat helpot leivonnaiset pelastaa päivän myös silloin.

Tälle sivulle kootut helpot leivonnaiset valmistuvat nopeasti ja helposti herkullisesta mausta tinkimättä! Mitä helppoihin resepteihin tulee, on myöskin erittäin olennaista, että niiden ainesosat löytyvät kaapista ilman erillistä kauppareissua. Helpot leivonnaiset siis valmistuvat helposti ja nopeasti, ja vaativat vain vähän vaivaa.

Klassisimmillaan helpot leivonnaiset ovat erilaisia pannukakkuja, lettuja tai vohveleita sekä toisaalta piirakoita, mokkapaloja ja keksejä. Näissä resepteissä jauhoilla, sokerilla, munilla ja voilla pääseekin jo pitkälle! Mikäli kaapistasi sattuu löytymään myös muffinivuokia, aukeaa leivonnalle aivan uudet mahdollisuudet.

Kokeile resepteistämme esimerkiksi mokkapaloja ilman suklaata, kaurakeksejä, nopeaa omenapiirakkaa tai vaikkapa suursuosioon noussutta banaanikakkua. Jos kaipaatkin jotakin hieman erikoisempaa, voisivat kookospallot ja toscapiirakka olla kokeilemisen arvoisia. Helpot leivonnaiset pelastavat päivän nopeudellaan ja herkullisuudellaan!

Valitse alta suosikkisi!