Suklaakeksit

Suklaakeksit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

25 minuuttia

Tripla-suklaiset suklaakeksit! Näissä suklaakekseissä on käytetty maito- ja valkosuklaata sekä tummaa suklaata. Leivo herkulliset suklaakeksit ja lumoudu!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 2 dl kidesokeria
  • 1 dl fariinisokeria
  • 175 g Arla voita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 2 kananmunaa
  • 3½ dl erikoisvehnäjauhoja
  • ½ dl kaakaojauhetta
  • 1 tl ruokasoodaa
  • 1 tl suolaa
  • 100 g tummaa suklaata
  • 100 g maitosuklaata
  • 100 g valkosuklaata

Tee näin:

Tee näin:

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  2. Aloita leipomaan suklaakeksit sekoittamalla keskenään sokeri, fariinisokeri ja voi. Lisää kananmunat sokeri-voiseokseen.
  3. Sekoita kuiva-aineet keskenään. Lisää kuiva-aineet sokeri-voiseokseen ja sekoita tasaiseksi. Pilko suklaa karkeaksi rouheeksi veitsellä ja lisää suklaakeksitaikinan joukkoon.
  4. Nostele lusikalla suklaakeksitaikinaa leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja tasoittele suklaakeksit tasaiseksi lusikalla painelemalla. Paista suklaakeksejä uunin keskitasolla 13-15 minuuttia.
  5. Ota suklaakeksit uunista ja anna jäähtyä ennen tarjoilua. Valmiit suklaakeksit sopivat tarjoiltaviksi esimerkiksi kylmän maidon kera.

Katso myös nämä