Peanut butter cookies

Peanut butter cookies

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Maukkaat maapähkinävoikeksit eli Peanut Butter Cookies maistuvat kaiken ikäisille. Kokeile jo tänään!

Ainekset

Reseptistä valmistuu 32 kpl

  • 125 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 100 g ruokosokeria (n. 1,25 dl)
  • 100 g sokeria
  • 1 iso kananmuna
  • 150 g karkeaa maapähkinävoita
  • 2 rkl vaaleaa siirappia
  • 125 g maapähkinöitä
  • 150 g vehnäjauhoja (n. 2,5 dl)
  • 1 tl leivinjauhetta
  • hienoa suolaa

Tee näin:

Tee näin:

Vatkaa voi ja molemmat sokerit, kunnes vaahto on vaalea ja kermainen. Vatkaa sekaan kananmuna. Sekoita maapähkinävoi ja siirappi taikinaan. Käännä maapähkinät, jauhot, leivinjauhe ja suola taikinaan. Jaa taikina leivinpaperille uunipellille (n. 1 rkl taikinaa keksiä kohden). Paista 175 °C uunin keskitasossa noin 15 minuuttia, kunnes keksit ovat väriltään kultaisia. Laita pikkuleivät jäähtymään ritilälle, mutta ole varovainen, kun otat ne pois pelliltä. Kun ne ovat kuumia, ne ovat hyvin hauraita ja murtuvat helposti (maapähkinävoi tekee niistä pehmeitä keskeltä). Keksit ovat parhaimmillaan vastaleivottuina.