Pähkinäkeksit

Pähkinäkeksit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Nämä ihanat ja rapeat pikkuleivät saavat makunsa saksanpähkinästä, pistaasista ja kanelista.

Ainekset

Reseptistä valmistuu 60 kpl

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita voi, sokeri, kananmunat, pähkinät ja kaneli tasaiseksi seokseksi. Siivilöi jauhot ja kaakao, ja sekoita ne taikinaan. Kauli 3 cm paksu levy ja leikkaa se 3 cm leveiksi pitkoiksi. Anna seistä jääkaapissa 1 päivä. Kuumenna uuni 200 °C. Leikkaa pitkoista 1 cm leveitä paloja ja aseta ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista uunin keskitasossa noin 10 minuuttia. Tarjoile pähkinäpikkuleivät lämpiminä tai jäähtyneinä.