Pähkinäkeksit

Pähkinäkeksit

Nämä ihanat ja rapeat pikkuleivät saavat makunsa saksanpähkinästä, pistaasista ja kanelista. Kokeile reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/pahkinakeksit/

Tee näin:

  • Sekoita voi, sokeri, kananmunat, pähkinät ja kaneli tasaiseksi seokseksi. Siivilöi jauhot ja kaakao, ja sekoita ne taikinaan. Kauli 3 cm paksu levy ja leikkaa se 3 cm leveiksi pitkoiksi. Anna seistä jääkaapissa 1 päivä. Kuumenna uuni 200 °C. Leikkaa pitkoista 1 cm leveitä paloja ja aseta ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista uunin keskitasossa noin 10 minuuttia. Tarjoile pähkinäpikkuleivät lämpiminä tai jäähtyneinä.
Valmis!

Ainekset

275 g
Tomusokeri
5 dl
Kananmuna
1
Hienonnettuja saksanpähkinöitä
2 dl
Pistaasipähkinöitä
1 dl
Jauhettua kanelia
1 tl
Vehnäjauhoja
3½ dl
Kaakaota
1 dl
Lisää herkullisia ideoita
Sahramikeksit
1 tunti 10 minuuttia
Sahramikeksit
(1)