Toscapiirakka

Toscapiirakka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Sokerisella mantelihunnulla kuorrutettu perinteinen toscapiirakka on makeiden piirakoiden aatelia.

Ainekset

Annokset

Kuorrutus

Tee näin:

Tee näin:

Vatkaa huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään. Lisää jauhoseos vaahdon joukkoon kerman ja jäähtyneen voisulan kanssa kevyesti sekoittaen. Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle ja paista 200-asteisessa uunissa n. 12-13 minuuttia. Valmista kuorrutus pohjan paistuessa. Laita kaikki ainekset kattilaan ja keitä välillä sekoittaen muutaman minuutin ajan. Levitä kuorrutus puolikypsän piirakkapohjan päälle. Paista vielä n. 15 minuuttia tai kunnes kuorrutus saa kauniin värin.

Vinkki

Tämän reseptin on suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut-blogin Henna.