Suklaa-banaanimuffinssit

Suklaa-banaanimuffinssit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(8)

Ihanat ja helposti valmistuvat muffinssit sopivat tarjottavaksi tilanteessa kuin tilanteessa. Tässä reseptissä muffinssitaikinaan leivotaan tummaa suklaata ja banaania.

Ainekset

Annokset
  • 2 kananmunaa
  • 150 g sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 200 g vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 tl jauhettua kanelia
  • 125 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 2 kypsää banaania
  • 100 g tummaa suklaata
  • 12 muffinssivuokaa

Kuorrutus

  • 100 g tomusokeria
  • 1½ rkl kaakaota
  • loraus kiehuvaa vettä

Tee näin:

Tee näin:

Vatkaa kananmunat, sokeri ja vaniljasokeri valkoiseksi vaahdoksi. Sekoita keskenään jauhot, leivinjauhe ja kaneli. Sulata voi miedolla lämmöllä ja anna jäähtyä. Sekoita jauhot ja sulatettu, jäähdytetty voi munaseokseen muussatun banaanin ja hienonnetun suklaan kanssa. Jaa taikina 12 muffinssivuokaan (à noin 1 dl) ja paista 200 °C:ssa uunin keskiosassa 15-20 minuuttia. Kuorrutus: Sekoita tomusokeri ja kaakao pieneen määrään vettä. Laita kuorrutus pakastepussiin, leikkaa pieni reikä toiseen nurkkaan ja koristele kakut.

Vinkki

Vinkki: Voit myös käyttää pieniä muffinssivuokia ja valmistaa 24 muffinssia.