Väriä lautaselle omasta maasta

Makuja puutarhasta

Kevät ja kesä on puutarhasta saatavien herkkujen kulta-aikaa! Tomaatit, kurkut, paprikat, chilit, salaatit, perunat, sipulit, yrtit, raparperi, marjat - kaikki nämä raikkaat ja herkulliset vitamiinipommit täyttävät kasvihuoneet, sekä ulkopuutarhat.

Puutarhakauden saapuminen avaa ovet täyteläisiin makuihin ja tuoreisiin aromeihin. Kevät ja kesä on täynnä sesongin parhaita raaka-aineita, jotka kutsuvat herkuttelemaan vaikka joka päivä!

Kevään raikkaat maut inspiroivat keveisiin ja raikkaisiin ruokiin. Kokeile esimerkiksi herkullisia parsareseptejä! Voit myös valmistaa tuoreista herneistä, uusista perunoista ja mintusta kevyen, sekä mehevän salaatin.

Kun kesä saapuu, puutarha kukoistaa täydessä loistossaan tarjoten monipuolisia mahdollisuuksia ruoanlaittoon. Kokeile grillata tuoreita kesäkurpitsoja ja munakoisoja, ja tarjoile ne basilikan, sekä oliiviöljyn kera. Tai valmista värikäs salaatti tuoreista tomaateista, mozzarellasta ja basilikasta. Ja älä unohda marjoja, luonnon tarjoamia vitamiinipommeja! Mansikat, vadelmat ja mustikat ovat täydellisiä raaka-aineita jäätelöiden, piirakoiden ja kakkujen valmistukseen.

Olipa intohimosi sitten grillauksessa, salaateissa tai jälkiruoissa, keväällä ja kesällä on aika nauttia luonnon tarjoamista mauista ja värikkyydestä.

Valitse alta suosikkisi!

Teemat