Parsa-avokadosalaatti

Parsa-avokadosalaatti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(10)

Parsa-avokadosalaatti on herkullinen ja ravitseva salaatti, joka saa lisää ruokaisuutta pekonista ja Apetina juustoista. Uppomuna vielä ja valmista tuli!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 250 g vihreää parsaa
  • 2 avokadoa
  • 280 g pekonia
  • 1 tl puristettua sitruunamehua
  • 4 kananmunaa
  • 1½ l vettä
  • ½ dl etikkaa 12 %
  • 2 tl suolaa
  • 150 g Arla Apetina juustoa
  • karkeaksi jauhettua mustapippuria
  • 1 rs krassia

Tee näin:

Tee näin:

1. Paista pekoni rapeaksi kuumassa paistinpannussa. Valuta ylimääräinen rasva paperipyyhkeiden päällä.

2. Leikkaa pois parsojen kannat. Keitä niitä suolavedessä noin 2 minuuttia. Valuta ja huuhtele parsat kylmällä vedellä.

3. Leikkaa, poista kivi ja kuori avokadot. Leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi ja pirskota päälle sitruunamehua.

4. Kiehauta vesi, etikka ja suola kattilassa alhaisella lämmöllä. Laske lämpöä niin että vesi vain poreilee. Riko kananmunat yksi kerrallaan kuppiin ja liu’uta ne varovasti veteen. Anna munien hautua noin 3 minuuttia. Nosta ne pois uralusikalla.

5. Lisää parsa, pekoni ja avokadot lautaselle. Murenna päälle juusto ja lisää munat. Mausta mustapippurilla ja viipaloidulla krassilla.

Vinkki

Uppomunien sijaan voit käyttää löysäksi keitettyjä munia.

Lisää herkullisia ideoita