Papu-avokadosalaatti

Papu-avokadosalaatti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Papu-avokadosalaatti on terveellinen ja ruokaisa ateria. Mustikat tuovat salaattiin metsän raikkautta. Sivuiltamme löydät lisää herkullisia reseptejä!

Ainekset

Annokset
  • 160 g täysjyväriisiä
  • 2 dl vettä
  • ½ tl suolaa
  • 400 g valkoisia papuja (säilyke)
  • 1 avokado kuutioina (n. 125 g)
  • 1 limen raastettu kuori ja mehu
  • 4 porkkanaa
  • 2 sipulia
  • 200 g Arla Apetina juustoa kuutioina
  • ½ l romainesalaattia
  • 100 g pensasmustikoita
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria myllystä

Tarjoiluun

  • täysjyväleipää

Tee näin:

Tee näin:

Keitä täysjyväriisiä suolalla maustetussa vedessä noin 15-20 minuuttia pakkauksen ohjeen mukaan. Anna riisin jäähtyä. Huuhtele pavut kylmässä vedessä. Kuutioi avokado ja pirskota sen päälle limen mehu ja raastettu kuori. Asettele lautaselle riisi, pavut ja avokadokuutiot yhdessä suikaloitujen porkkanoiden, sipuleiden, salaattijuuston sekä revittyjen salaatinlehtien kanssa. Lisää annoksen päälle lopuksi mustikat sekä suolaa ja pippuria. Vinkki! Mustikoiden sijaan voit käyttää myös karhunvatukoita tai pieneksi kuutioituja persikoita.